{0} reviews | Schrijf review

Verhaegen
Begijnendijk - Bouwonderneming Verhaegen

Willekenslaan 110
3130 Betekom (Begijnendijk)

016980690
016 53 74 64
     

Bouwonderneming Verhaegen: bouwen doet u in vertrouwen

Alle ruwbouw- en vloerwerk

U bouwt, verbouwt of renoveert? Klassiek of modern? Bijgebouw, woning of appartement: klein of groot, bouwonderneming Verhaegen trekt elke ruwbouw recht. Ook uw vloeren leggen wij volgens de regels van de kunst.

 

Expert in verlijmen

Gaat u voor een moderne stijl en een gevel zonder zichtbare voegen? Verhaegen heeft tonnen ervaring in het verlijmen van gevelstenen. Met precisiewerk en ultradunne voegen geven wij uw gevelstenen extra aandacht. En krijgt uw façade de homogene uitstraling die u zoekt.

 

Klein, maar efficiënt

Bouwonderneming Verhaegen is een familiebedrijf. Onze vier medewerkers hebben allemaal ettelijke bouwprojecten op de teller staan. We zijn bewust geen specialisten, maar doorgewinterde allrounders. Wij weten waarmee we rekening moeten houden om uw metsel- en vloerwerk snel en efficiënt tot een goed einde te brengen. Uw voordeel? Geen verrassingen. En een gebouw dat er stáát.

 

Constante werfcontrole

Bouwen is een zaak van vertrouwen. Want geeft u uw bouwproject uit handen? Dan laat u het graag over aan een vakman, bij wie alles volgens plan verloopt. Daarom is de zaakvoerder van Bouwonderneming Verhaegen op uw werf aanwezig. Zo bent u altijd van alles op de hoogte.

 

Snel en efficiënt bouwen? Vraag meteen uw gratis en vrijblijvende offerte.

VERHAEGEN

Ruwbouw

Renovatiewerken

Algemene vloerwerken

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route